Adviseurs van Dock4 hebben een focus op dienstverlening in de verpleeghuiszorg.

Dankzij jarenlange ervaring kennen we de ontwikkelingen en begrijpen we de maatschappelijke opgaven.

We zien kansen en oplossingsrichtingen. 

Dock4 heeft concrete ervaring met verandertrajecten, ondersteuningstrajecten en vernieuwingsexperimenten in onder andere het programma Waardigheid en Trots.

Het team van Dock4 beschikt over expertise vanuit verschillende invalshoeken, zoals: gedragswetenschappen, zorg en bedrijfskunde. 

Goed inspelen op de wensen en behoeften van cliënten, voldoende en geschikt personeel vinden, aanbestedingen winnen, teams versterken, samenwerken in netwerken: zorgorganisaties houden veel ballen in de lucht. Wij begrijpen welke ontwikkelingen gaande zijn. We hebben veel ervaring binnen de zorg en zetten onze expertise graag voor jouw organisatie in.

We hebben ervaring met verander- en verbeterprojecten, met het begeleiden van aanbestedingen en het doorvoeren van vernieuwing. De afgelopen jaren voerden we tal van opdrachten uit, vooral in de ouderenzorg en in de jeugdzorg. De rode draad in onze opdrachten is:

Dit doet Dock4

Je kunt ons inzetten als adviseur, interim-manager, coach, projectleider of programmamanager. We geven advies waarmee je verder kunt, maken businesscases en ondernemingsplannen en doen (evaluatie)onderzoek. We geven leiding aan jouw project of programma en helpen je om veranderingen door te voeren.

Meer informatie

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen ondersteunen? Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Dock4& Organisatieadvies in Zorg
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
info@dock4advies.nl