Wilt u eens van gedachte wisselen over vraagstukken in de jeugdzorg en in het sociaal domein?

Wij gaan graag met u in gesprek. Hier vindt u de contactgegevens van ons team.

Gemeenten zijn belangrijke spelers in de domeinen jeugd, maatschappelijke ondersteuning en participatie. Als gemeente ben je nu meer dan ooit in de positie om te vernieuwen. Met vraaggerichte ondersteuning kun je beter inspelen op de behoeften van jouw inwoners. Het levert veel op: zelfredzamere en vitalere inwoners én betaalbare zorg en ondersteuning. Wij brengen je graag dichter bij je inwoners. Daar hebben wij innovatieve methoden voor. 

Hoe zorg je dat jouw gemeente zich richt op mensen in plaats van systemen? Hoe creëer je een stelsel zonder wachtlijsten en met aandacht voor burgers en hun omgeving? Wij voerden analyses uit voor verschillende gemeenten. En maakten een nieuw ontwerp voor hun toegang en uitvoering van het sociaal domein.

Ondertussen wordt op steeds meer plekken de transformatie van de jeugdhulp zichtbaar. Hoe maak je gebruik van deze goede voorbeelden? Wil je de jeugdhulp dichtbij organiseren of juist uitbesteden? Kies je voor een generalistische insteek of meer specialistisch? Wij begeleidden meerdere gemeenten en samenwerkingsverbanden bij het inrichten, evalueren en aanpassen van de jeugdhulp.

Dit doet Dock4

Wij ondersteunen gemeenten vanuit onze brede kennis van het sociale domein. We hebben veel ervaring met het samenbrengen van verschillende partijen, het inrichten van de decentralisaties, het analyseren van herinrichtingsvraagstukken en het uitvoeren van evaluaties. Met onze maatschappelijke businesscase brengen we de effecten van een innovatie in beeld. Je kunt ons inzetten als adviseur, interim-manager, coach, projectleider of programmamanager.

Meer informatie

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen ondersteunen? Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Dock4& Organisatieadvies in Zorg
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
info@dock4advies.nl