Wil je een probleem oplossen of een innovatie of een verandering doorvoeren? Vaak is het niet alleen handig, maar ook nodig om daar een project of programma van te maken. Wij helpen je graag om dit project of programma te ontwerpen én uit te voeren. Samen bepalen we de beste aanpak voor het beste resultaat.

Innoveren, regionale samenwerking, meer aandacht voor preventie, samenwerken in netwerken, meer focus op kwaliteit: er wordt veel van zorgorganisaties en gemeenten verwacht. Natuurlijk ga je die uitdagingen graag aan, want de urgentie is groot. Maar voor je het weet, lopen er meerdere (complexe) projecten, programma’s en verbetertrajecten. En de kennis en ervaring om die projecten en programma’s te leiden heb je misschien niet altijd in huis. Dan springen wij toch even in?

Uit de praktijk

Hoe houd ik de vaart in mijn projecten? En hoe rond ik mijn projecten af? Die vragen krijgen we vaak van zorgorganisaties en gemeenten. Wij zijn ervaren project- en programmamanagers met kennis van zorg en bedrijfsvoering. En we doen meer dan projecten en programma’s managen. We kunnen jouw eigen medewerkers ook opleiden om het de volgende keer zélf te doen. Daar zijn wij goed in. Net als in het begeleiden van regionale samenwerking. Van het samen ontwikkelen van een regionale visie tot het opzetten en professionaliseren van samenwerkingsverbanden. Ook voor het stimuleren van leren en ontwikkelen in jouw organisatie kun je bij ons terecht.

Dit doet Dock4

Onze adviseurs zijn mensgericht én zakelijk. Lieuwe-Jan van Eck, Jan van Gorp, Ewoud Jonker, Eveline Schavemaker en Mariëlle Wiltenburg beheersen meerdere methodieken. Zoals LEAN, Prince2 en projectmatig werken. Ze kunnen goed aansluiten bij wat jouw organisatie nodig heeft. Ze hebben ervaring met project- en programmamanagement bij gemeenten, zorgaanbieders (jeugdhulp, verpleeghuiszorg, thuiszorg, revalidatiezorg en GGD), branche- en koepelorganisaties, het ministerie van VWS, verzekeraars en zorgkantoren.

Wil je weten of en hoe je je programma- of projectmanagement verder kunt professionaliseren? Of heb je een tijdelijke projectmanager nodig? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Contact

Dock4& Organisatieadvies in Zorg
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
info@dock4advies.nl