Wat vastzit, zet Dock4 weer in beweging. Juist in tijden van verandering. Aandacht voor jouw ontwikkeling of de ontwikkeling van jouw team is belangrijk. Daar geloven wij in. Net als in het zelfoplossend vermogen van mensen. Jij bent het beste instrument voor verandering. Wij gaan graag met jou op pad. Op zoek naar jouw inzichten, oplossingen, leiderschap en durf in het werk.

Loop je vast in je werk, team of organisatie? Heb je vragen over leiderschap of persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling? Is timemanagement een valkuil? Wil je beter leren omgaan met verantwoordelijkheden en stress? Twijfel je over je loopbaan? Of laat de teamdynamiek te wensen over? Samen met jou kiezen we het best passende traject. Dit kan een individueel coachingstraject zijn, maar ook teamcoaching, coaching on the job of het begeleiden van intervisiegroepen.

Uit de praktijk

Coaching is op veel momenten en in veel situaties op zijn plek. Deze voorbeelden uit onze praktijk spreken voor zich:

Dit doet Dock4

Wij gaan graag aan de slag met jouw werkgerelateerde vragen. Individueel of met jouw team(s). Voor individuele coaching kun je terecht bij onze gecertificeerde coach Eveline Schavemaker. Met haar werk je oplossingsgericht aan je veranderwens. Jan van Gorp en Mariëlle Wiltenburg hebben veel ervaring met teamcoaching. Samen beschikken Eveline, Jan en Mariëlle over een gereedschapskist vol uiteenlopende werkvormen en oefeningen.

Wil jij in beweging komen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met onze coaches.

Contact

Dock4& Organisatieadvies in Zorg
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
info@dock4advies.nl