Wij geven advies waarmee je verder kunt. En helpen je bij de implementatie. We hebben kennis van jouw markt en maken ingewikkelde vraagstukken inzichtelijk. Zodat jouw organisatie een volgende stap kan zetten.

Soms heb je niet genoeg capaciteit of kennis om een knelpunt op te pakken. Logisch, want organisaties in de zorg en het sociaal domein lopen tegen complexe vraagstukken aan. Steeds vaker hebben mensen meer zorg en ondersteuning nodig dan jij kunt bieden. Jij moet daar op een creatieve manier op reageren. En dat bij voorkeur samen met anderen doen. Ook de focus verschuift. Preventie, positieve gezondheid, innovatie, domeinoverstijgend samenwerken, regionalisering en samenwerken in netwerken worden steeds belangrijker.

Uit de praktijk

Hoe blijven we warme en betaalbare zorg leveren in een tijd van grote krapte op de arbeidsmarkt? Uiteindelijk is dat waar het om draait. Onze klanten stellen hier allerlei vragen over:

Dit doet Dock4

Wij kennen en snappen jouw markt en de processen van jouw organisatie. Van ons krijg je deskundige hulp en advies. Zodat je goed onderbouwd strategische beslissingen kunt nemen. Of de uitvoering kunt verbeteren, met de juiste (in)richting, monitoring, evaluatie en borging van een pilot, project of programma. Alles wat we doen, doen we met oog voor de menselijke maat én de bedrijfsmatige kant.

Contact

Dock4& Organisatieadvies in Zorg
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
info@dock4advies.nl