Afbeelding bij Ewoud Jonker

Contact
06 515 07 356
e.jonker@dock4advies.nl

Ewoud Jonker

Ruim 8 jaar geleden zijn Jan, Lieuwe, Lotte en ik gestart met Dock4& Organisatieadvies in Zorg. Ik ben trots op het feit dat er in 2018 een mooi adviesbureau staat met geweldige adviseurs, een helder profiel en een mooi netwerk. Ondanks het uitvoeren van veel boeiende projecten, zoals recent Waardigheid en trots, merkte ik de laatste tijd steeds beter dat een sluimerende ambitie wakker werd. Want wie mij kent, weet dat ik al wel wat langer de wens had om ervaring op te doen als manager in een boeiende zorgorganisatie.

En dat gaat gebeuren! Per 1-6 a.s. treed ik in dienst bij Stichting Timon, als gebiedsmanager voor de regio Utrecht Zuid – Oost. Timon richt zich op zorg en ondersteuning voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 t/m 23 jaar (en hun gezin). Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien, zodat kinderen en jongeren dichterbij hoop, herstel en perspectief komen. Ik ben heel enthousiast dat ik bij Timon de kans krijg om mijn managementvaardigheden verder te ontwikkelen en verheug me op de samenwerking met nieuwe collega’s.

En fijne oude schoenen weggooien? Liever niet. Ik ga weliswaar geen adviesopdrachten meer doen, maar blijf met veel plezier als (stille) vennoot verbonden aan Dock4.

Contact

Dock4& Organisatieadvies in Zorg
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
info@dock4advies.nl