‘Ons eigen adviesbureau binnen de zorg en het sociale domein’, dat was de droom van Ewoud, Jan, Lotte en Lieuwe in 2010. We kenden elkaar van adviesbureau CC Zorgadviseurs. Er was een klik, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied. Vanuit onze overeenkomstige visie, passie en bevlogenheid hebben wij Dock4 opgericht. Lotte heeft inmiddels afscheid genomen en in 2015 is Dock4 uitgebreid met Eveline Schavemaker. In 2017 is ons team uitgebreid met Caroline van der Leeuw, Bouke Scheerder en Mariëlle Wiltenburg.

Een duidelijke focus is alle jaren heel belangrijk geweest. Binnen de (ouderen)zorg en het sociale domein voelen we ons thuis. We weten een groeiende groep trouwe klanten aan ons te binden.

Onze klanten waarderen onze grondige ‘no-nonsens’ aanpak, waarin we aansluiten bij de beleving van cliënten en zorgprofessionals. Ook waarderen ze de mate waarin we in staat zijn om complexe vraagstukken te vertalen in passende oplossingen. We werken graag met onze klanten samen aan de beste oplossingen.

Groei is niet onze primaire doelstelling. Op thema’s willen we onszelf wel verder verstevigen.

 

Algemene Voorwaarden Dock4 Advies

Op onze voorstellen en werkzaamheden zijn onze ‘Algemene Voorwaarden’ van toepassing.

Algemene Voorwaarden Dock4

 

 

 

Contact

Dock4& Organisatieadvies in Zorg
Middenburcht 136
3452 MT Vleuten
info@dock4advies.nl